• Als je kan wat je wil, moet je het niet moeilijker maken dan het is.

    'Zaterdag was de mooiste dag van de week en je wist als je naar je vriendjes keek, we gaan weer heel wat beleven!'

    En hadden wij even geluk: het was weer zaterdag! Toen al onze vrienden gearriveerd waren en John dus z'n vlooienspul eindelijk gevonden had (er was helaas niemand die het toevallig mee had in z'n tas) konden we beginnen aan de voorbereiding van de voor ons tweede competitiewedstrijd op weg naar ons veld kampioenschap (ja, we lopen nog steeds naast onze schoenen).

    Vol verwachting begonnen we aan de wedstrijd. Met coach/reserve Paul en reserves Jorine en John aan de kant starten we in de eerste aanval met de oude bekende Ivo, die vandaag zijn officiële rentree maakte op het HKC veld, Britt, Daniëlle en Erwin. De verdediging bestond uit Andreas (je weet wel, die van de Latijnse uitspraken), Jelte, Esther en Nina.
    Eigenlijk ben ik niet zo op de hoogte van het score verloop, maar het was al snel duidelijk dat we dit niet mochten verliezen. RDZ had niet veel zin om te verdedigen, dus het was aanvallend meer een wedstrijd tegen ons zelf om de goede kansen te kiezen. Uiteindelijk kwamen wij als beste uit de strijd en werd er met 16-10 gewonnen. Zo zie je maar: als je gewoon kan wat je wil, moet je het niet moeilijker maken dan het is.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide