• Bericht van de TC

 • Training zomermaanden

  Zoals jullie in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen zijn we druk aan het nadenken hoe we de komende maanden ook voor de senioren de mogelijkheid kunnen blijven bieden om te kunnen trainen. In juni zullen de trainingen volgens het trainingsschema doorgaan. Voor de maanden daarna willen we bij voldoende animo de doordeweekse trainingen doorgang laten vinden en zijn we aan het kijken of we daar eventuele andere activiteiten aan toe kunnen voegen. 

  Waarschijnlijk mag vanaf 1 juli de kantine ook weer open en willen we gaan kijken of het mogelijk is om voor jullie op een aantal zaterdagen een trainingsmogelijkheid of andere sportieve activiteit te organiseren. Mochten jullie nu zelf massaal leuke ideeën hebben wat voor 1,5 meter activiteit dat zou kunnen zijn, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

  Teamindelingen seizoen 2020 - 2021

  Wij begrijpen dat jullie, misschien helemaal in deze tijd, graag willen weten waar je aan toe bent voor komend seizoen. Op dit moment zijn we druk bezig met de teamindelingen voor komend jaar. Veel van jullie hebben de enquête ingevuld en met die resultaten zijn we nu bezig een nieuwe indeling te maken. Zodra er meer bekend is hierover en er een (concept) teamindeling is, zullen we jullie hier uiteraard over op de hoogte brengen.

  Groet,
   
  TC
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide