• De beer is los

 • You will ask you why we won this game. We will tell you in this letter. Go with the banana.

  Vandaag bleef de opperbeer in zijn hol, omdat hij bang was anders zijn kleine beertjes volgende week niet op het veld te zien schitteren. Assistent D. Velthuis nam de moedige taak op zich om alle reten van peper te voorzien. Soms wat warrig, maar wat kan hij dat goed.

  De staartjes uit Kudel waren deze week de tegenstander. Op de aanvoerder van het reserveteam na, was het een onbekende tegenstander. Die hadden we natuurlijk even gegoogled. We waren niet bang.
  Al was dat in de start van de wedstrijd niet terug te zien. De opperbeer zat zwetend op de bank thuis van de spanning. Het gat in de korf werd niet vaak gevonden. Het andere vak heeft in de eerste helft 30 seconden aangevallen. Berend had weinig te doen als live analist en deelde mee dat de ruststand 7-6 bedroeg. Was dit nou de aansluiter?

  In de kleedkamer nam assistent D. Velthuis de taak van hoofdtrainer grandioos op zich. Nieuwe pepers werden gevonden. Met wat goede tips en woorden die met agressie werden uitgesproken, kwamen we vlammend de kleedkamer uit. Zat er dan toch Bacardi Lemon in de limo? We waren in ieder geval niet te temmen.

  We vlogen uit de startblokken en wisten direct de korf te vinden. De voorsprong was binnen. Ook in de tweede helft was het warm. We hebben als boomers de wedstrijd uitgespeeld. Assistent D. Velthuis was trots.

  Alles voor volk en vaderland. De een toont inzet door het vangen van de bal, de ander door het rijden van 300 km. Zo doet iedereen wat, met als resultaat 4 punten naar Utrecht. 🇳🇱

  Groetjes van de verslagcommissie.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide