• De beer is los

  • Uit de voorbereiding bleek dat vandaag meer is dan vandaag alleen. Maar gisteren besloten we dat vandaag toch echt de dag was. Vandaag is the start of something new. Met dit in ons head ging the game van start.

    In het broeierige Utrecht werd het langverwachte seizoen geopend. Doorn was onze eerste opponent. Ivo de oppersopper waarschuwde ons vooraf voor de nieuwe formatie van de groene boeren/houthakkers. Andreas wilde niet te veel vertrouwen op deze inside information en zei ‘Deze wedstrijd is meer dan vooraf gezegd wordt.’ We moesten vertrouwen op onze eigen talenten.

    Vol goede moed gingen we van start met de nieuwe wit-oranje bal. Wat was het weer fijn om op het veld rond te kunnen hobbelen. Dat was vooral te zien aan Wencke, voorwie na drie jaar trainen eindelijk het verbod op de onderhandse doorlopbal zijn vruchten afwierp. Bas was niet onder de indruk. Wencke hoorde daarentegen publiek joelen. Dankzij Kris wist KCD twee keer de korf te vinden. Het was 9-2 in de rust.

    Helaas begon het te regenen. De bal was glad. Bas scoorde een mooie onehander. Wencke was niet onder de indruk. Hilje was ontzettend dankbaar voor de assist die ze kreeg, ze hoefde bal alleen nog maar omhoog te gooien. Het hoogtepunt van de wedstrijd was zeker het plezier dat we met elkaar beleefd hebben. Als collectief waren we berensterk.

    Vanaf nu plaatst de verslagcommissie wekelijks een update. Wij kijken hierna uit. Jullie hopelijk ook!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide