• De beren kregen een natte vacht

    Op de eerste zaterdag van oktober was het regenachtig. Ons vlaggenschip vertrok richting Rijnsburg voor wat we dachten dat een spannende wedstrijd zou worden. De voorbereiding van deze wedstrijd bestond uit een vierstemmige carpool karaoke. Hier kon de oproeper van Madjoe nog wat van leren. Hoe haalde hij het in zijn hoofd om de dames bij de verkeerde voornaam te noemen? We kwamen er later achter dat onze roulerende aanvoerder hier verantwoordelijk voor was. Deze zelfde aanvoerder deed ook nog een poging een van zijn medespelers uit te schakelen. Gelukkig heeft Ingrid een taaie neus.

    Met de drie P’s in ons achterhoofd gingen we vliegend van start. Elke P was een doelpunt waard. Het gat was geslagen. Madjoe had zich voorbereid op onze verdedigende kwaliteiten. Dit was in de wedstrijd niet te zien. Het gat wisten we tot de rust te behouden. Onze Pris besloot op dit moment haar kans te grijpen om even een balletje te schieten met de tegenstander.

    De tweede helft begon tevens nat en glad. Desondanks lieten we ons er niet van weerhouden het gat groter te maken. Onze supersterren uit Tilburg mochten ook nog even de regen trotseren. Henk werd gewisseld. In de tweede helft ging het publiek van Madjoe achter hen staan. Dat zorgde voor veel vermaak. Al volwassen korfballend werd de wedstrijd uitgespeeld. Een mooie uitslag van 5-15 stond op het scorebord. Of was het toch 6?

    Glad en nat gingen we weer terug met de auto, want door legionella konden we niet douchen. Vierstemmig werd de weg naar Utrecht weer vervolgd. Met de lichtjes van Schiphol in zicht werd de overwinning gevierd bij de McDonalds.

    Groetjes en tot volgende week!
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide