• Heiligman Kerst Celebration | Bingo za 12 dec

  5 dec 2020
 • De decembermaand komt steeds dichterbij en helaas zitten we nog altijd aan huis gekluisterd door Corona. Maar niet getreurd! Hoewel we dit jaar hadden gehoopt een hoop fysieke activiteiten te kunnen organiseren, dook de FC weer achter hun computerschermpjes om leuke alternatieven te verzinnen. Daarom presenteren wij nu de enige echte HKC Bingo! Oftewel de Heiligman Kerst Celebration Bingo, om de hoogtepunten van de decembermaand niet zo maar voorbij te laten gaan. En dat allemaal online. 

  Je begrijpt natuurlijk dat dit niet zo maar een bingoavondje gaat zijn, maar dat er nog wat andere dingen aan verbonden zijn. Zo is het van groot belang dat je nog een zak pepernoten bewaard voor deze activiteit, want die ga je zeker nodig hebben! Daarnaast hebben we ook een dresscode: zonder foute kersttrui zijn er geen prijzen te winnen! Verder is het misschien handig om van te voren nog even liedjes te oefenen. Dat geldt zowel voor Sinterklaasliedjes als Kerstklassiekers, dus warm die stembanden maar goed op!

  Laat weten of je erbij bent door een van de FC leden of via onze Instagrampagina een berichtje te sturen, dan kunnen wij je een bingokaart toesturen. Uitgebreide instructies volgen later nog, maar zorg er in ieder geval voor dat iets hebt waarmee je met ons kunt videobellen!

  Je kunt zaterdag 12 december vanaf 19.30 met ons kletsen, en om 20.00 zullen de ballen beginnen te rollen.

  We hopen weer zoveel mogelijk van jullie te zien!

  Liefs van de FC,
  Anders, Berend, Erwin, Kaja, Koen, Lienke, Roos, Wencke

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide