• HKC B1 IN ACTIE TEGEN SYNERGO!

  Het is 28 september. Hierbij een vertraagd wedstrijd verslag van een week geleden. Oeps...

  Het is weer een nieuwe zaterdagochtend met een thuiswedstrijd tegen Synergo B1. Het is de derde wedstijd voor HKC B1 in het wedstrijdkorfbal. HKC heeft Lars en Lieke meegenomen als reserves! Guus kon helaas niet meespelen vanwege een blessure. HKC is er klaar voor!

  Het fluitsignaal klinkt en al vrij snel krijgt HKC een vrije bal, helaas is die mis.. Het gaat er erg gelijk aan toe. En dan is daar het eerste doelpunt van Dominique, 1-0 voor HKC! Synergo laat het daar niet bij en maakt al snel weer de gelijkmaker. 1-1. Indy met een schot en raak! 2-1. HKC krijgt een strafworp, alleen die gaat mis. Zowel Synergo en HKC zijn aan het aanvallen en het loopt gelijk op. Synergo scoort nog een paar keer. Hanne maakt een mooi goal en ook Indy legt er twee ballen achter elkaar in. Het staat 5-3 voor HKC. Synergo heeft een time-out nodig, want ze komen in achterstand.. Na de time-out gaat het spel heen en weer met erg veel kansen, maar de ballen willen er niet in. HKC strijdt niet hard genoeg en erg zit niet genoeg energie in de wedstrijd.

  Het is rust, de coaches hebben veel te vertellen en ze probeerden er weer wat energie in te brengen.
  De spelers van HKC en de coaches weten allemaal dat wij als HKC veel, maar dan ook veel beter kunnen! ;)

  Maar Teun, Lars en Willem laten het er niet bij en scoren er allemaal nog eentje. De tussenstand is 8-8. Maar HKC blijft rommelig spelen en ze zitten er niet goed bovenop.

  Dan komt Synergo en die blijft strijden, waardoor het ineens 8-12 is voor Synergo en HKC mist een strafworp. De laatste 3 minuten zijn ingegaan... Lars maakt nog wel een mooie doorloop bal in de laatste minuut en dan klinkt het fluitsignaal. De eindstand is 9-12.  Het was zeker niet de beste wedstrijd voor HKC. En dan bleek ik achteraf ook nog de dochter van mijn oude basisschool juf verdedigd te hebben haha. ;) Bedankt invallers! En de B1 van HKC gaat weer volle bak trainen, op naar de volgende wedstrijd.  Groetjes Frederique

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide