• HKC B1-OVVO B2

Vandaag speelden we tegen OVVO B2. De coaches hadden als invallers Lars en Laura geregeld. In de bespreking hebben we te horen gekregen om hetzelfde te spelen als normaal, maar wel gelijk scherp beginnen. We kregen als dames de opdracht om er in de verdediging voor te blijven, omdat de heren van OVVO vele malen beter zijn dan de dames. Hoewel vorige wedstrijd tegen OVVO erg spannend was, hadden we vol vertrouwen in een overwinning. In de eerste verdediging begonnen: Hanne, Dominique, Guus en Lars. In de eerste aanval begonnen: Indy, Frederique, Willem en Teun.

OVVO kwam al snel op voorsprong met 1-0 en Indy scoorde al snel de gelijkmaker. Het ging een hele tijd gelijk op, maar OVVO bleef sterker en had een voorsprong in de rust. We eindigden de eerste helft met 4-8.

In de rust kregen we te horen dat alles nog mogelijk was, net zoals de vorige wedstrijd tegen OVVO. Ze zeiden dat het verdedigend goed ging en in de aanval moesten we rust houden.

De tweede helft ging van start en Willem scoorde gelijk de 5-8. OVVO liep toch uit naar 7-12. De tegenstander heeft daarna niet meer gescoord. Dit was onze kans om terug te komen. Bij 10-12 werd Dominique gewisseld en kwam Laura erin. Lars scoorde daarna de 11-12 en Guus de 12-12 met nog 6 minuten op de klok! Wij benutte onze kansen goed en Indy scoorde de 13-12, Willem scoorde vervolgens ook nog de 14-12! Dit werd ook onze eindstand. Al om al een hele spannende wedstrijd dus.