• HKC, de AVG en jij

 •  Met de ingang van het nieuwe seizoen willen we je graag weer even wijzen op de AVG.

  Deze wet is sinds 25 mei 2018 van kracht en hiervoor geldt, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

  Niet alleen het bedrijfsleven, maar ook wij als korfbalvereniging HKC moet hieraan voldoen.

  Wij vinden het ook belangrijk dat de privacy van gegevens binnen HKC goed bewaard en bewaakt moeten worden.

  Graag vragen we je aandacht voor twee belangrijke punten uit de privacyverklaring.

  Foto's
  HKC kan foto’s van bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten op onze accommodatie publiceren op onze website en sociale media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan je doen via: bestuur@hkc-utrecht.nl

  Privacy level Sportlink
  Voor de KNKV kunnen alle leden via de app zijn of haar privacy level zelf instellen. Het is tenslotte ook het lid dat zijn privacy level bepaalt. Standaard start een lid met het privacy level op gesloten. Dit privacy level wordt automatisch in alle producten van Sportlink toegepast.

  Onze website is een product van Sportlink.club. Dit zorgt er voor dat je alle applicaties van de website gegevens laden uit Sportlink / de KNKV app. Dit geldt voor programma's, standen, poule indelingen, maar ook voor alle persoonlijke gegevens.

  Het is belangrijk hier een keuze in te maken. Voor de website van HKC is het de verjaardagskalender het onderdeel waar persoonlijke gegevens terugkomen. In de KNKV-app kun je kiezen voor verschillende privacy niveaus. Het niveau waar je voor kiest komt ook terug op de website. Bijvoorbeeld: kies je in de KNKV app voor het niveau 'Afgeschermd', dan kunnen andere KNKV app gebruikers geen gegevens van jou zien in de app. In dit geval wordt jouw naam en verjaardag ook niet getoond in de verjaardagskalender op de HKC website. Kies voor één van de niveau 'Beperkt', 'Normaal' of 'Open'. Dan zal jouw naam wel getoond worden in de verjaardagskalender op de HKC Website.

  Je kunt ten alle tijden jouw privacy niveau aanpassen in de KNKV app 

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide