• Ladies day

  Vandaag was het een prachtige dag (ahum, maar hé wij hadden het gelukkig bijna helemaal droog, dus niets om over te klagen) om aan te treden tegen onze stadsgenoten van Synergo. Een heuse stadsderby dus.

  De focus voor de wedstrijd lag op andere zaken: wie heeft er pompoenhummus gegeten, hoe zal dat vandaag zijn uitwerking doen, hoe gaat het met Irene en wat is de bal zwaar.

  Maarten floot keurig op tijd in zodat de stadsderby van start kon gaan. We schoten uit de startblokken en het eerste doelpunt lag er vlot in. De eerste paar minuten kon Synergo aardig bij blijven, maar toen gingen de dames kanonnen los. Het gevolg: een riante voorsprong bij rust.

  Na de rust gingen we met behulp van onze eigen super subs vrolijk verder om er een heus feestje van te maken voor ons publiek (speciaal voor Teja en John dus).

  Eindstand: 25-9.

  Hulde voor Daniëlle die gisteren pompoen had gegeten en vandaag goed was voor 7 goals.

  Na de wedstrijd was er ook in deze corona tijd aandacht voor de scheidsrechter. In het kader van de week van de scheidsrechter hebben we Maarten een kleinigheidje aangeboden. Super dat er toch elke week weer mensen zijn die onze wedstrijden willen leiden!

  Over 2 weken wacht ons echte meetmoment tegen de enige overgebleven concurrent: uit bij Huizen. Hopelijk biedt een voorbereiding van 2 weken voldoende vertrouwen om die wedstrijd te winnen. Dan kunnen we écht gaan spreken over een kampioenschap, waar we nu alleen alvast stiekem een beetje van dromen.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide