• HKC Utrecht is de gezelligste korfbalvereniging van Utrecht. Bij HKC is het mogelijk om te korfballen op ieder niveau, zo zijn er diverse teams waaronder recreanten-, midweek-, jeugd- en seniorenteams om bij te trainen en/of wedstrijden te spelen. De ruim 200 leden spelen, met uitzondering van de midweekteams en het recreantenteam, ongeveer iedere zaterdag hun wekelijkse wedstrijd en op maandag- en donderdagavond wordt er volop getraind. 

  Bij HKC ben je al vanaf kleins af aan van harte welkom. Vanaf 3 jaar kunnen de allerkleinsten al spelenderwijs bij de Kangoeroes kennis maken met korfbal. Vervolgens stromen de kinderen onder begeleiding van trainers en/of coaches door van de pupillen tot aan de senioren. De trainers bij HKC worden begeleidt door de (Jeugd) Technische Commissie en trainersbegeleiders. Uiteraard is het mogelijk om eerst een periode mee te trainen, neem hiervoor contact op met de (J)TC of kijk hieronder in welke leeftijdscategorie je mee kunt trainen en wanneer dat team traint. 

  Tijdens het veldseizoen, dat loopt van augustus tot en met oktober en van april tot en met juni, wordt er gespeeld en getraind op het veld aan de Verlengde Hoogravenseweg 2, Sportpark Hoograven-Zuid en gedurende de zaalperiode, van november tot en met maart, in sporthal ‘Hoograven’. 

  Daarnaast vinden wij het bij HKC belangrijk dat iedereen binnen een prettige omgeving kan korfballen, in een sfeer waarin leden elkaar met respect behandelen en zich veilig voelen. Daarom zijn er binnen de vereniging twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld waar leden contact mee op kunnen nemen wanneer ze grensoverschrijdend gedrag zien, of zelf ervaren binnen de vereniging. 

  Lid worden

 • Kangoeroes
  Onze jongste leden mogen naar de Kangoeroe Klup van 3 t/m 5 jaar.

  Pupillen
  Van 6 t/m 11 jaar.
  Met een onderverdeling in drie categorieën:
  F-jeugd van 4 t/m 7 jaar;
  E-jeugd van 8 t/m 9 jaar;
  D-jeugd van 10 t/ 11 jaar.

  Aspiranten
  van 12 t/m 15 jaar
  Met een onderverdeling in drie categorieën:
  C-jeugd van 12 t/m 13 jaar;
  B-jeugd van 14 t/m 15 jaar.

  Junioren
  van 16 t/m 18 jaar

  Senioren
  19 jaar en ouder.

  Trainingstijden

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide