• Maak kennis met HKC 8

 • Elk seizoen zijn er een aantal nieuwe spelers binnen HKC, maar dit jaar zelfs twee nieuwe teams.
  Aan HKC 8 hebben wij de vraag gesteld om zich voor te stellen aan ons.
   
  Dit hebben ze op een hele creatieve manier gedaan door elkaar te introduceren.
   
  Annemieke over Frederieke: Zie je iemand die ziet waar de kansen liggen, door de bal over te spelen of zelf in de korf te knallen?! Dan zie je Frederieke!

  Frederieke over Lieke: Vooraf geeft Lieke tips en praat ze ons bij, tijdens de wedstrijd scoort ze graag en loopt haar tegenstanders snel voorbij.

  Lieke over Annemieke: Annemieke steekt er letterlijk en figuurlijk met kop en schouders bovenuit. Haar tactisch inzicht komt niet alleen van pas tijdens de wedstrijden, maar ook de jongens en meisjes uit de E1 plukken hier de vruchten van.

  Eva over Rinske: Deze Utrechtse dame heeft na haar talenten te hebben laten zien bij Synergo en Hebbes, besloten om HKC te versterken. Ze loopt graag mooie lange lijnen en weet ook steeds meer puntjes te scoren met het liefst schotjes vanaf een meter of 4 a 5. Ook verdedigend staat ze als een huis en maakt het elke tegenstander lastig om tegen haar te scoren.

  Rinske over Vera: Vera is als verdediger moeilijk van je af te schudden, maar ook aanvallend maken haar schotjes net het verschil tussen winst of verlies.

  Vera over Eva: Eva siert op het veld met haar lange bruine haren en weet vaak de tegenstanders te imponeren door haar eerste schot meteen raak te schieten en daarna gevaarlijk te blijven. Het is altijd fijn om met haar te spelen.

  Roy over Matan: De tegenstander kan Matan herkennen als ze veelvuldig met flinke snelheid door hem worden ingehaald. Matan is dynamisch en verrassend: zijn trucjes brengen HKC8 geregeld een puntje dichterbij de winst!

  Matan over Roy: Bij Roy Spierings, een man met stijl, spierkracht en een hupje, weet je dat die bal erin gaat.

  Jeroen over Tijn: Een hoog en zuiver schot, dat is het handelsmerk van Tijn. Tijn is een constante factor; Sinke houdt zijn hoofd altijd boven water.

  Tijn over Roel: Roel staat als coach bekend om zijn messcherpe analyses van de tegenstander voor de wedstrijd, inclusief statistieken als 'RDZ scoort vooral in de eerste tien minuten na rust vanuit de linkerachterhoek'. We hopen dat Roel spoedig herstelt van zijn blessure, zodat we deze zigzagkoning weer op het veld kunnen bewonderen.

  Roel over Jeroen: Aanvoerder Jeroen is de schrik van iedere tegenstander: hij staat z'n mannetje in duels en weet ook nog regelmatig de korf te vinden.
   
   
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide