• Nieuwe buurtsportcoach

 • Hallo allemaal,

  Ik ben Mark Bronkhorst. Woonachtig in Ermelo en 24 jaar. Zelf ben ik fanatiek korfballer in het eerste bij Dindoa in Ermelo, wat ik sinds mijn 6ejaar al beoefen. Naast het zelf korfballen vind ik het erg leuk om trainen te geven aan jeugdteams. Ik ben een echt korfbaldier en wil mijn eigen enthousiasme altijd overbrengen op andere. Ik studeer op dit moment af aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen waar ik de opleiding Sport, Gezondheid en Management volg. Het leuke aan deze opleiding vind ik dat ik mijn passie voor sport kan combineren met mijn educatie. Ook ben ik bezig met bepaalde cursussen zodat ik de functie als buurtsportcoach met voldoende bagage kan invullen. 

  Ook al ben ik nieuw bij HKC, één ding is mij erg opgevallen. HKC is voor mij een gezellige vereniging, maar vooral een open vereniging die naast korfballen zich ook bezig houdt met andere activiteiten. Door de openheid voelen nieuwe mensen binnen de club, waaronder ik zich snel thuis. Ook probeert HKC haar steentje bij te dragen aan de maatschappelijke functie binnen de omgeving. Als buurtsportcoach help ik hierbij. Ik zet mij namelijk in voor een duurzame sportdeelname van de jeugd. Ik ben zowel actief bij HKC als op basisscholen in de wijk zuid. Op scholen gebeurt dit onder andere via kennismakingslessen onder en na school. Hier probeer ik kinderen te laten zien hoe leuk korfbal eigenlijk is. 

  Ik hoop dat ik jullie wat meer over mij heb kunnen vertellen en wat mijn werkzaamheden op de vereniging zijn. Ik kijk er naar uit jullie te zien en mochten er vragen zijn dan kunnen jullie mij bereiken op het onderstaande mail adres.    

  Met vriendelijke groet,

  Mark Bronkhorst
  Bsc_hkckorfbal@sportutrecht.nl

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide