• Nieuws van het bestuur | corona update n.a.v. persconferentie 14 dec

  14 dec 2020
 • Beste leden,

  Deze avond hebben velen van jullie waarschijnlijk de persconferentie gezien inzake de nieuwe coronamaatregelen voor aankomende tijd. Helaas zijn we genoodzaakt om alle trainingen per direct te stoppen voor komende weken. Onderstaand een overzicht van de maatregelen:

  • Trainen in de zaal is tot en met minimaal 19 januari niet mogelijk;
  • Trainen op het veld is mogelijk voor de jeugd;

  Omdat we midden in de zaalperiode zitten hebben we besloten om voor alle senioren tot in ieder geval 19 januari de trainingen af te gelasten. Momenteel zijn wij nog aan het kijken of het mogelijk is om voor de jeugd vanaf 4 januari op het veld trainingen mogelijk te maken, we zullen hier op een later tijdstip op terug komen.

  Een aantal weken geleden zijn ook de facturen voor de contributie weer verstuurd. Omdat alle kosten voor de vereniging (KNKV contributie, kosten voor veld- en zaalhuur etc.) doorlopen is het volledige contributiebedrag in rekening gebracht. Indien u door alle omstandigheden niet aan uw betalingsverplichting kunt voldoen of vragen heeft over de factuur, neem dan contact op met de Penningmeester/ Financiële commissie via penningmeester@hkc-utrecht.nl.

  Als laatste willen we jullie nog fijne feestdagen toewensen en hopen we jullie in het nieuwe jaar weer gezond terug te zien bij HKC.

  Groeten namens de TC en het Bestuur,
  Teja, Nina, Kristian

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide