• Op naar het kampioenschap

HKC 5 ging vandaag op jacht naar de eerste overwinning van het kampioenschap. We lopen nu al naast onze schoenen. In het broeierige Houten traden we aan tegen de fanatiekelingen van Victum 5. Althans, dat dachten we van te voren. We begonnen sterk en stonden al snel 6-0 voor. Een stom foutje resulteerde in het eerste doelpunt van Victum.

Bij rust stond het 10-4. Ivo en Britt gaven een uitstekende analyse van de eerste helft. Conclusie niet meegaan met de fysieke Houtenaren en gewoon ons eigen spel spelen.

De tweede helft stond in het teken van stompen, mopperen, schelden én de rentree van Ivo.

Na 2,5 jaar maakte Ivo zijn rentree en scoorde direct, lekker! De stand is op dit moment onduidelijk (de 6 op het scorebord miste, heel handig). Gelukkig werd het snel duidelijk en klonk het eindsignaal bij 8-17. De eerste overwinning naar het kampioenschap van HKC 5 is binnen! Volgende week spelen we om 12:30 thuis, wees welkom om ons naar de volgende overwinning te eh klappen. Schreeuwen mag natuurlijk niet.