• Pompoen hummus for the win

  Het sterrenteam van het vijfde reisde vanmiddag af naar het zonnige Woudenberg. Woudenberg werd vooraf gezien als 1 van de concurrenten, dus er moest sterk gestart worden. Helaas moesten Daniƫlle en Esther vandaag verstek laten gaan, maar met versterking van Lucette en Melanie begonnen we vol vertrouwen aan onze derde competitiewedstrijd.

  In het begin gingen we gelijk op, tot 3-3 dacht ik. Daarna vielen de doelpunten aan onze kant rijkelijk. Onder aanvoering van onze nieuwe sterspelers Paul en Andreas (jaja hij is weer terug binnen de lijnen van HKC, en hoe!) vielen de doelpunten als warme broodjes.
  We gingen de rust in met een ruime voorsprong (6-12). John kwam er in voor Ivo en Melanie voor Lucette, waarna we weer verder gingen waarmee we begonnen waren. De uitslag was 9-23: een mooie overwinning! Zoals jullie begrijpen gaan we nog steeds voor het kampioenschap. Na afloop was Ivo benieuwd hoe hij volgende week ook 7x kan scoren. Het antwoord kwam van Andreas: eet pompoenhummus bij je ontbijt.
  Melanie en Lucette bedankt voor het meespelen, Stefan bedankt voor de support, Erwin voor de vlijmscherpe analyse in de rust (nou, dit gaat eigenlijk wel goed).
  Volgende week Synergo thuis, kom dat zien!

  Groetjes,
  N. van Grootheest
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide