• Sponsorcommissie

  Welkom op de pagina van de sponsorcommissie. De sponsorcommissie bestaat op dit moment uit Miranda van Rooijen met hulp van diverse leden voor de uitvoering van de sponsoracties (maar is dringend op zoek naar versterking).Wanneer u vragen heeft over sponsoring bij HKC, dan kunt u bij mij terecht.

  HKC is een korfbalvereniging in de Utrechtse wijk Hoograven (Sportpark Hoograven). De vereniging is al meer dan 65 jaar een plek waar zowel jeugd als senioren met veel plezier naar toe gaan. HKC heeft ruim 200 leden en er wordt  korfbal gespeeld op alle niveaus: van recreatief korfbal in de lagere teams tot het wedstrijdniveau van ons eerste team. 

  Naast het korfbal organiseert HKC voor haar leden veel activiteiten zoals een jeugdkamp, klaverjasavonden, pubquizzen, en diverse feesten en activiteiten passende bij de maanden van het jaar zoals het Oktoberfest, Sinterklaas en Pasen. Jaarlijks vindt bij HKC het familietoernooi, het schoolkorfbal en de Kangoeroedag plaats, waar veel mensen uit de hele wijk op af komen. 

  Als sponsor bent u uiteraard altijd van harte welkom bij de wedstrijden en alle andere activiteiten. Bent u door het zien van één van de wedstrijden enthousiast geworden? Dan bent u of uw familieleden natuurlijk van harte welkom om een keer mee te trainen!

  Heeft u interesse of vragen?

  Neemt u dan contact op met de sponsorcommissie via: sponsorcommissie@hkc-utrecht.nl

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide