• The day(s) after

 • Dinsdagavond laat appte een van de HKC 1 fans: waar blijft dat wedstrijdverslag nu toch?
  Deze fan wist natuurlijk de uitslag van afgelopen zaterdag al lang, maar werd niet getroost door een blanco verslag. Dit kunnen we onze achterban natuurlijk niet aandoen, dus laten we, met een beetje tegenzin, teruggaan naar zaterdag..

  Twee van onze sterspelers konden deze dag helaas niet schitteren vanwege ‘Corona-verschijnselen’. Dit hing als een donkere wolk boven het veld vandaag. Maar ook al regende het dat het goot, we waren niet van plan om ons weg te laten spoelen.
  Over de eerste helft kunnen we kort zijn, dit was niet goed. Waterballet leek aan de spelers van HKC niet besteed. 3-4 in de rust was onder de maat.
  In de rust werd gesproken op het terrein van onze voetbalburen, wellicht kregen we hier inspiratie van. De tactiek werd heroverwogen en Andreas sprak gepassioneerd zodat wij de moed en het vertrouwen terugvonden.
  De tweede helft begon flitsend en al snel werd de score verdubbeld.
  HKC 1 leek weer in de veilige zone te komen en sloeg een gat van vier punten. In plaats van gas terugnemen, waren de laatste 10min gehaast, dommig en chaotisch. NKV leek het tij toch nog te keren. In een splitsecond hadden zij het gat weer gedicht. In de laatste minuten keek het vlaggenschip tegen een achterstand aan. In een laatste time-out werd door de coach en zijn assistent nog even alles uit de kast gehaald, maar het mocht niet meer baten. De eerste nederlaag was een feit.
  Als natte katjes dropen de spelers van het veld.
  Het regende harder dan we hebben konden.

  Aankomende week zal HKC 1 als beesten trainen en gaan we er alles aan doen om komende zaterdag fris en vol vertrouwen in Helmond te verschijnen!

  Groetjes,
  De Verslag(en)Commissie
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide