• Werkzaamheden rookvrij

 • Beste HKC'er,

  Er is in de afgelopen jaren al veelvuldig over gesproken en nu gaat het dan eindelijk gebeuren! Het bestuur is blij om te kunnen melden dat HKC met ingang van het veldseizoen rookvrij wordt. Voordat het zover is moet er nog wel het een en ander gebeuren.
   
  Om ook de laatste rokers van de vereniging (en gasten) tegemoet te komen wordt er bij de accomodatie een rookplek buiten het zicht gecreëerd. Hiervoor is gekozen omdat we bang zijn dat er anders net buiten de poort gerookt gaat worden, hetgeen een averechts effect zal hebben. 
   
  We zijn blij dat we het klusteam bereid hebben gevonden om deze rookplek te creëren. NLdoet steunt deze actie met een mooie subsidie. De NLdoet actie zelf, zal op zaterdag 16 maart zijn. Maar al daarvoor zullen we wat voorbereidend werk moeten doen om bij de NLdoet dag de zaak te kunnen afronden.
   
  Het plan is als volgt: komende zaterdag 2 maart 09.00 uur wordt een vierkant uitgraven van 4,5 bij 4,5 meter, waarna er weer zand in wordt gestort. Een heel karwei, waarbij het klusteam veel hulp kan gebruiken

  Op zaterdag 16 maart 09.00 uur, bij NLdoet wordt de boel dan bestraat en wordt er een afdak geplaatst. Ook op deze dag kan het klusteam hierbij weer de nodige hulp gebruiken. 
   
  We vragen je dan ook om beide dagen in je agenda te zetten en een uurtje (of langer) je kluppie te komen helpen, want vele handen maken licht werk! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Contardo@casema.nl
   
  Zie ik jullie daar?
   
  Maarten
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide