• Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!

 • Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. De RaboBank erkent dat en biedt met Rabo ClubSupport kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

   
  Help jij HKC haar doelen te behalen?
  Leden en fans van HKC die lid zijn van de Rabobank kunnen onze vereniging een extra duwtje in de rug geven. Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard! Goed voor de club en geweldig voor de buurt.

  Ons doel
  Het bestedingsdoel is het plaatsen van nieuwe vaste elektronische scoreborden voor de beide wedstrijdvelden. 
   
  Wie kunnen er stemmen?
  Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben én lid zijn bij dezelfde Rabobankvestiging als HKC: Utrecht en Omstreken. Lid worden is gratis. Je hoeft niet per se lid te zijn van HKC, dus ook familie, vrienden en kennissen die lid zijn van Rabobank Utrecht en Omstreken kunnen hun stem uitbrengen op HKC.

  Hoe kan je stemmen?
  Door in te loggen in de app of op de Rabobank website
  Via www.rabobank.nl ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
  Of via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ 
   
  Wanneer kan je stemmen?
  Vanaf 4 t/m 25 oktober 2021.
   
  Aarzel niet en breng vanaf 4 oktober direct je stem uit op korfbalvereniging HKC en help onze doelen te realiseren! Zorg ervoor dat familie, vrienden, kennissen die lid zijn van Rabobank Utrecht en Omstreken hetzelfde doen.
   
  Alvast bedankt!
   
  Bestuur HKC
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide