• Yes, na twee jaar is het familietoernooi terug van weggeweest!

 • Beste HKC-ers,

  Na twee jaar waarin het niet door kon gaan, is er dit jaar op Hemelvaartsdag (26 mei) weer een familietoernooi! 

  Heb je altijd al eens met je ouders, ooms, nichtjes, vriendjes of buren willen korfballen? Dan is dit je kans! Maak je familieleden en vrienden enthousiast en stel een leuk team samen, zodat je ze kennis kunt laten maken met korfbal en met HKC. Naast korfbal is er ook een jeu-de-boulestoernooi, een springkussen, een loterij en natuurlijk vooral veel gezelligheid.

  Aan het einde van de dag is er een American Picknick: iedereen neemt iets lekkers mee zodat we samen een heerlijk buffet verzorgen! Deelname aan het toernooi en de picknick is gratis, maar als je mee wil eten moet je wel zelf (of met je team) ook iets te eten meebrengen.

  Het toernooi is open voor jong en oud. We houden bij het indelen van de poules rekening met de samenstelling van de teams (bijvoorbeeld hoeveel kinderen er mee spelen, en hoeveel personen met en zonder korfbalervaring), zodat iedereen leuke wedstrijden kan spelen. Lukt het je niet om een heel team bij elkaar te krijgen (een team bestaat uit minstens 8 personen)? Laat ons dat dan weten, dan kijken we of we iets kunnen regelen.

  Wil je je aanmelden? Vul dan voor maandag 16 mei het inschrijfformulier in via deze link: https://forms.gle/w1MXFnCYLznSVYWq5 .

  Heb je vragen? Stel ze aan Amy (HKC 4), Vera (HKC 6) of Hilje (HKC 1), of stuur een mailtje naar familietoernooi@hkc-utrecht.nl.

  Hopelijk zien we je op 26 mei!

  De familietoernooicommissie,

  Amy, Vera en Hilje. 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide